Kaikki matkastasi

Ajankohtaista

Thomas Cook -konserni, johon Tjäreborg kuuluu, on tänään 12.7. ilmoittanut neuvottelevansa Fosun Tourismin ja rahoittajapankkiensa kanssa 750 miljoonan punnan lisärahoituksesta yhtiön toimintaan. 

Suunnitelman toteutuminen tarkoittaisi, että Fosun Tourism, joka tällä hetkellä on Thomas Cookin suurin osakkeenomistaja ja Club Medin omistaja, olisi jatkossa konsernin matkanjärjestäjien eli myös Tjäreborgin ja sen pohjoismaisten sisaryritysten enemmistöomistaja. Konserniin kuuluvien lentoyhtiöiden omistaja on edelleen Thomas Cook Group plc. Matkanjärjestäjät ja lentoyhtiöt tulevat jatkossakin tekemään läheistä yhteistyötä.

Uudelleenjärjestelyllä ei ole vaikutusta lomamatkojen tai lentojen toteuttamiseen tai varaamiseen, vaan toiminta jatkuu normaalisti.

Lue lisää aiheesta

Usein kysyttyä

Miten voin muuttaa puhelinnumeroni varaukselleni?

Voit helposti muuttaa puhelinnumerosi varauksen tietoihin, ota yhteyttä 09 12371 tai avaa Tjätti -palvelu niin autamme sinua!...

Lue lisää

Kannattaako tallelokeroa käyttää hotellissa?

Älä jätä maksuvälineitä tai arvotavaroita huoneeseesi näkyvälle paikalle. Suosittelemme, että rahat, kortit...

Lue lisää

Onko kaikilla Tjäreborgin matkoilla opas tai muuta henkilökuntaa?

Meillä on suomenkieliset oppaat monissa valmismatkakohteissamme ja tunnistat oppaan nimikylttiin merkitystä Suomen lipusta. Tapaat oppaat...

Lue lisää

Kuinka paljon maksaa lastenrattaiden kuljetus lennolla?

Yleensä lastenrattaat kuljetetaan veloituksetta. Lue lisätietoja lentoyhtiösi kotisivuilta. ...

Lue lisää