Kaikki matkastasi

Miten varaan lentokenttäkuljetuksen, vuokra-auton tai retken?

Lentokenttäkuljetukset voit useimmiten varata jo matkavarauksen yhteydessä kohteesta riippuen. Mikäli asut Sunwing Family Resortiss, Sunprime hotellissa tai Ocean Beach Clubissa viedään sinut ensimmäisenä hotelliin ilman pysähdyksiä. 

Hintaan sisältyy aina meno/paluu kuljetus ja lapset alle 12-vuotta maksavat puolet aikuisten hinnasta ja lapset alle 2-vuotta ovat ilmaisia (ei omaa paikkaa kuljetuksen yhteydessä).

 

Tilauslentomatkat:
Autonvuokran tai kohdekuljetukset voi varaukselle lisätä Omilla sivuilla ("varaa lisäpalveluita") varauksen teon jälkeen. Retket varataan kohteessa oppaalta.
Voit lukea kohteen retkistä oman lomakohteesi sivuilla "Retket" -välilehdellä. Kohteiden, joissa on opaspalvelut, hotellissa, on Tjäreborg-kansio, josta löydät retkiohjelman. Järjestämme myös tervetulotilaisuuksia, joissa opas kertoo retkistä ja voit aina ottaa yhteyttä oppaaseen kun haluat vinkkejä tai varata retken. Suurin osa retkistä varataan Tjäreborgin oppailta kohteessa. 

Reittilentomatkat:
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme halutessasi varata vuokra-auton, kohdekuljetukset tai retkiä jo tehdylle varaukselle. Varaamista varten tarvitsemme varausnumerosi. Joissakin reittilentokohteissamme myymme vain pääsylippuja nähtävyyksiin, tietyissä kohteissa löytyy myös retkitarjontaa. Omatoimikohteidemme retkistä voit lukea lisää täältä .

 

Usein kysyttyä

Miten voin muuttaa puhelinnumeroni varaukselleni?

Voit helposti muuttaa puhelinnumerosi varauksen tietoihin, ota yhteyttä 09 12371 tai avaa Tjätti -palvelu niin autamme sinua!...

Lue lisää

Kannattaako tallelokeroa käyttää hotellissa?

Älä jätä maksuvälineitä tai arvotavaroita huoneeseesi näkyvälle paikalle. Suosittelemme, että rahat, kortit...

Lue lisää

Onko kaikilla Tjäreborgin matkoilla opas tai muuta henkilökuntaa?

Meillä on suomenkieliset oppaat monissa valmismatkakohteissamme ja tunnistat oppaan nimikylttiin merkitystä Suomen lipusta. Tapaat oppaat...

Lue lisää

Kuinka paljon maksaa lastenrattaiden kuljetus lennolla?

Yleensä lastenrattaat kuljetetaan veloituksetta. Lue lisätietoja lentoyhtiösi kotisivuilta. ...

Lue lisää