Kaikki matkastasi

Miksi en voi kirjautua sisään Omille sivuille?

Kun varaat matkan osoitteesta Tjareborgi.fi, saat automaattisesti henkilökohtaiset Omat sivut, tai voit luoda ne itse klikkaamalla "Luo Omat sivut".

Jos olet unohtanut salasanasi tai haluat vaihtaa sen, klikkaa "Unohtunut salasana" ja lähetämme ohjeet sähköpostissa.

Oletko ehkä rekisteröitynyt jollain muulla sähköpostiosoitteella kuin millä nyt yritit? Käytä sitä osoitetta, jonka olet antanut matkavaraukseesi.

Joissakin tapauksissa sähköpostiohjelma voi virheellisesti luokitella kirjeemme roskapostiksi. Mikäli käytät Gmailin webmailia huomioi että kirjeemme löytyy tarjous –välilehden alta.

Selaimen muisti saattaa ehdottaa kerran väärin kirjoittamaasi osoitetta - tarkista, että kirjautuessasi osoite on oikein kirjoitettu.

Salasanan oikeinkirjoitus täytyy olla juuri siinä asussa minkä valitsit kirjautuessasi Omille sivuille. Tarkista, että pienet ja isot kirjaimet ovat oikein.

Usein kysyttyä

Miten voin muuttaa puhelinnumeroni varaukselleni?

Voit helposti muuttaa puhelinnumerosi varauksen tietoihin, ota yhteyttä 09 12371 tai avaa Tjätti -palvelu niin autamme sinua!...

Lue lisää

Kannattaako tallelokeroa käyttää hotellissa?

Älä jätä maksuvälineitä tai arvotavaroita huoneeseesi näkyvälle paikalle. Suosittelemme, että rahat, kortit...

Lue lisää

Onko kaikilla Tjäreborgin matkoilla opas tai muuta henkilökuntaa?

Meillä on suomenkieliset oppaat monissa valmismatkakohteissamme ja tunnistat oppaan nimikylttiin merkitystä Suomen lipusta. Tapaat oppaat...

Lue lisää

Kuinka paljon maksaa lastenrattaiden kuljetus lennolla?

Yleensä lastenrattaat kuljetetaan veloituksetta. Lue lisätietoja lentoyhtiösi kotisivuilta. ...

Lue lisää