Kaikki matkastasi

Voinko tilata aterian tai erikoisaterian lennolleni?

Tilauslennot:
Voit tilata lentoaterian samalla kun varaat matkan. Jos olet jo varannut matkan, voit tilata lentoaterian myös jälkikäteen viimeistään
muutama päivä ennen lähtöä, joko Omilta sivuilta (valitse "Ateriat lennolla") tai asiakaspalvelumme kautta Tjätistä tai puhelimitse 09-123 71.

Ateriavaihtoehdot vaihtelevat riippuen lennon pituudesta ja vuorokauden ajasta. Halutessasi ruokajuomia, voit ostaa lennoilta kaikkea mineraalivedestä ja virvoitusjuomasta olueen ja viineihin.

Matkustaessasi Thomas Cook Airlines -lentoyhtiöllä, voit tilata myös seuraavia erikoisruokia lennolle. Vaihtehdot ovat:

Diabetesateria
Gluteeniton ateria
Laktoositon ja maidoton ateria
Kasvisateria ilman maitotuotteita ja kananmunaa (vegaani)
Kasvisateria (sis. maitotuotteita ja kananmunaa)
Ateria ilman kananmunaa, soijaa ja pähkinöitä
Ateria ilman kalaa ja äyriäisiä

Premium Meal

Voit tilata menolennolle erinomaisen Premium Meal –aterian ja voit itse päättää haluatko brunssin vai liha- tai kala-aterian. Tee tai kahvi ja yksi ruokajuoma sisältyy hintaan, muut juomat ovat maksullisia. Premium Meal on tilattavissa vain menolennolle hintaan 45 euroa, paluulennolla on tällöin normaali Holiday Meal.
Economy +luokassa lentoateria sisältyy hintaan, mutta jos haluat valita Premium Mealin, se maksaa 26 euroa ja paluussa on tällöin normaali Holiday Meal.

Mikäli haluat Premium Meal-aterian molempiin suuntiin, on se mahdollista varata suoraan Thomas Cookin kautta numerosta 09-5658 2727 arkisin klo 09:00-12:00 välisenä aikana tai tästä linkistä.

Lennolle varattava erikoisruoka koskee siis ainoastaan lentomatkaa, ja hotellissa ei välttämättä ole tarjolla vastaavaa ruokaa.

Jos lennät jollain toisella lomalentoyhtiöllä kuin Thomas Cook Airlinesilla, on valikoima hieman suppeampi.

Lue lisää aterioista lennolla.

Reittilennot:
Reittilennoilla ateria kuuluu matkan hintaan vain joillakin lentoyhtiöillä, eikä ateriaa voi aina ostaa etukäteen ennen matkaa. Joillakin yhtiöillä purtavaa voi ostaa vain lennon aikana. Erikoisaterioita on tarjolla hyvin rajatusti. Katso lisää varaamasi lentoyhtiön omilta internetsivuilta.
 

Usein kysyttyä

Miten voin muuttaa puhelinnumeroni varaukselleni?

Voit helposti muuttaa puhelinnumerosi varauksen tietoihin, ota yhteyttä 09 12371 tai avaa Tjätti -palvelu niin autamme sinua!...

Lue lisää

Kannattaako tallelokeroa käyttää hotellissa?

Älä jätä maksuvälineitä tai arvotavaroita huoneeseesi näkyvälle paikalle. Suosittelemme, että rahat, kortit...

Lue lisää

Onko kaikilla Tjäreborgin matkoilla opas tai muuta henkilökuntaa?

Meillä on suomenkieliset oppaat monissa valmismatkakohteissamme ja tunnistat oppaan nimikylttiin merkitystä Suomen lipusta. Tapaat oppaat...

Lue lisää

Kuinka paljon maksaa lastenrattaiden kuljetus lennolla?

Yleensä lastenrattaat kuljetetaan veloituksetta. Lue lisätietoja lentoyhtiösi kotisivuilta. ...

Lue lisää